Öppettider

Besök vår butik i Vellinge

Braskaminer i Helsingborg

Vi är störst på braskaminer i Helsingborg, vi har ett brett urval av braskaminer med den högsta kvaliteten. Vi kan hjälpa dig med skräddarsydda lösningar gällande installation och utförande gällande din spis. Vi har även en mängd olika praktiska tillbehör som du kan köpa till din braskamin. Välkommen att besöka vår butik för mer information.

Våra braskaminer

Vi har ett stort urval av kaminer att välja bland. Det bästa är om du besöker vår utställning i butiken. På så vis får du en omedelbar känsla för vilken kamin som bäst passar in i ditt hem. Bland annat erbjuder vi produkter från följande märken till försäljning:

  • Rais
  • Morsø
  • Keddy
  • Contura
  • Wiking

Ju mer information du har om mått och kaminens tänkta placering i fastigheten, desto större är våra möjligheter att komma med konkreta förslag på vilka modeller och utföranden som motsvarar dina behov. Naturligtvis hjälper vi dig om du inte på egen hand har möjlighet att undersöka detta.

Värmelagring och mysfaktor

En braskamin är mångas dröm, den skänker inte bara värme till hemmet utan medför även en stor mysfaktor, många drömmer om att sitta framför en värmande eld en kall vinterkväll. Den kan även fungera som en sekundär värmekälla under årets kalla månader, värmen från kaminen gör att huset förbrukar mindre ny energi och därmed kan man även sänka sina uppvärmningskostnader på sikt.

En braskamin är därmed en god investering för så väl plånboken som miljön. Våra braskaminer har effektiva brännkammare med hög verkningsgrad. Vi kan hjälpa dig med värmemagasin eller fläkt så du får ut det maximala ur din värmekälla.

Vi gör det med omsorg

Att välja rätt braskamin kan många gånger vara svårt, vi har så väl stor kunskap som lång erfarenhet av branschen. Vill du ha hjälp med att välja ut rätt braskamin men inte är helt säker på vilken som lämpar sig bäst för dig? Ta kontakt med våra försäljare så vi kan guida dig genom djungeln av märken och utföranden. Vi jobbar hårt för att du ska hitta rätt braskaminer i Helsingborg – vi gör det med högsta omsorg!

Tillbehör till din kamin

Du kan idag köpa tillbehör som ökar nöjet med din braskamin. Tänk på att inte alla tillbehör kan kombineras med andra märken eller modeller, vi hjälper dig självklart att hitta rätt tillbehör till just din kamin. Våra kaminer kan kopplas till skorstenssystemet, har du frågor angående den kamin du valt så hjälper vi dig gärna!

Kontakta oss för en offert redan idag!

Huvudkontor och lager

Fastighetsunderhåll AB
Görarpsvägen 7
255 92 Helsingborg

Tel: 042-22 95 70 eller 0703-23 10 11

Kaminbutik Vellinge

Kronvalls skorstenar
Perstorpsgatan 25
235 32 Vellinge

Tel: 040-42 43 02 eller 0703-23 10 11

Kaminbutik Åhus

Åhus Kaminer / Fastighetsunderhåll AB
Sandvaktaregatan 22C
235 96 Åhus

Tel: 044-24 87 00 eller 0703-23 10 11