Öppettider

Besök vår butik i Vellinge

Butik & Skorstensrenovering

Våra butiker är lokaliserade i Vellinge och Åhus. I dem kan du beskåda våra kaminer och kakelugnar på nära håll. Vi erbjuder även service av skorstenar. Till oss på Fastighetsunderhåll kan du vända dig när det börjar bli dags för en skorstensreparation. Vi har genom åren hjälp många nöjda kunder att få ordning på gamla och slitna skorstenar.

Våra Butiker

I våra butiker, som finns i Vellinge och Åhus, kan du se ett antal utställningsexemplar av kakelugnar och kaminer vi har till försäljning. Vår engagerade personal hjälper dig självklart och vägleder dig i den mån det behövs. Tveka inte att titta förbi på ett besök.

Vi tar hand om din skorsten

Det är av högsta vikt att du låter utföra en grundlig inspektion samt renovering av skorstenen om den inte längre fungerar som den ska. En skadad skorsten fyller inte längre sin korrekta funktion vilket innebär att värmen riskerar att smita ut liksom, i värsta fall, även skadlig rök.

Till Fastighetsunderhåll kan du vända dig för det allra mesta som har med skorstenar att göra. Vi ser till att lokalisera ditt specifika problem, och fixar det för en lång tid framöver. Med vår hjälp kan du vara säker på att din skorsten förblir i bästa möjliga skick.

Oundvikligt slitage

Betänk de påfrestningar som en skorsten över åren oundvikligen utsätts för. Skiftande temperatur, regn, snö och vind är bara några exempel på allt som nöter på den. Med andra ord är det imponerande hur de flesta skorstenar håller sig hela så länge som de gör.

Vid problem är det emellertid viktigt att omedelbart ta tag i saken. Annars kan det hända att sotaren underkänner skorstenen och utfärdar eldningsförbud. Genom att vara proaktiv och utföra någorlunda regelbundna besiktningar kan du redan initialt fixa begynnande fel. Något som sparar dig både tid och pengar.

För skorstensrenovering i Helsingborg med omnejd – Kontakta Fastighetsunderhåll!

Olika metoder

Vi använder oss av ett flertal beprövade och bevisat effektiva metoder vid en skorstensrenovering. Däribland följande:

  • Keramisk massa
  • Flexibla rör
  • Furanflex

Fastighetsunderhåll – Vi har all nödvändig kompetens

På Fastighetsunderhåll har vi all nödvändig kompetens för att effektivt återställa din skorsten till ett gott och brukbart skick igen. Börjar det bli dags för en skorstensreparation i Helsingborg och övriga Skåne är vi ditt självklara val. Varmt välkommen!

Huvudkontor och lager

Fastighetsunderhåll AB
Görarpsvägen 7
255 92 Helsingborg

Tel: 042-22 95 70 eller 0703-23 10 11

Kaminbutik Vellinge

Kronvalls skorstenar
Perstorpsgatan 25
235 32 Vellinge

Tel: 040-42 43 02 eller 0703-23 10 11

Kaminbutik Åhus

Åhus Kaminer / Fastighetsunderhåll AB
Sandvaktaregatan 22C
235 96 Åhus

Tel: 044-24 87 00 eller 0703-23 10 11