Öppettider

Besök vår butik i Vellinge

Kakelugnar Helsingborg

Letar du efter kakelugnar i Helsingborg? På Fastighetsunderhåll har vi ett brett utbud av vackra och funktionella kakelugnar från ett flertal olika varumärken. Naturligtvis ordnar vi med leverans och installation, om så önskas. Vi utför även underhåll och renovering av kakelugnar, kontakta oss för en komplett lösning.

Våra produkter

Hos oss finner du ett brett utbud av kakelugnar. Bland annat från följande märken:

  • Keddy
  • Contura
  • Eurofire
  • Gabriel Kakelugnar

Är du osäker på vilken typ av kakelugn som bäst passar dina behov, kontakta oss. Vi har lång erfarenhet inom fältet och vägleder dig inför ditt köp.

Öka mysfaktorn

Vill man öka mysfaktorn i sitt hem och samtidigt investera i en sekundär värmekälla till sitt hus är kakelugnar i Helsingborg ett bra alternativ. En kakelugn är ett förbränningsrum med rökkanaler som fungerar som en skorsten. I en kakelugn eldas helst ved. Den är utformad på så vis att rökgaserna inte släpps ut. Kakelugnsmurarna fungerar som en labyrint och röken leds ut genom skorsten.

Många fördelar med kakelugnar i Helsingborg

En kakelugn är byggd så att värmen magasineras i kaklet och teglet. På så vis får du en konstant uppvärmning som varar under en lång tid. Det gäller att renovera sin kakelugn efter några år då rökgaserna riskerar att släppas ut. Traditionella kakelugnar har oftast fem rökkanaler och kan byggas ut med värmelagrande stenar för bättre värmelagring. Eftersom kakelugnen värmer upp så väl rum som hem är det en god investering om man vill sänka sina ordinarie uppvärmningskostnader, detta gör man eftersom man förbrukar mindre ny energi till sitt ordinarie värmesystem.

Kakelugnar i Helsingborg – vi är rätt val

Är du intresserad av en kakelugn så har du kommit rätt. Vår stora kunskap gör oss till experter på området, vi har lång erfarenhet av branschen och vi arbetar endast med de bästa leverantörerna som garanterar dig bäst kvalitet. Hos oss får du en helhetslösning när du behöver hjälp med installation och försäljning av kakelugnar i Helsingborg.

Vår affärsidé är att sätta kund och behov i fokus för att kunna ta fram den kakelugn eller kamin som krävs för att värma önskat utrymme. Hos oss hittar du en utställning med kaminer och kakelugnar av olika modeller och märken av den högsta möjliga prestandan. Vi jobbar med många olika internationella och svenska leverantörer vilket gör att vi kan erbjuda våra kunder ett brett sortiment.

Är du intresserad av kakelugnar i Helsingborg? Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

offert.

Huvudkontor och lager

Fastighetsunderhåll AB
Görarpsvägen 7
255 92 Helsingborg

Tel: 042-22 95 70 eller 0703-23 10 11

Kaminbutik Vellinge

Kronvalls skorstenar
Perstorpsgatan 25
235 32 Vellinge

Tel: 040-42 43 02 eller 0703-23 10 11

Kaminbutik Åhus

Åhus Kaminer / Fastighetsunderhåll AB
Sandvaktaregatan 22C
235 96 Åhus

Tel: 044-24 87 00 eller 0703-23 10 11